Ντουλάπες Υπνοδωματίου από 130€ mm2

Ντουλάπες Υπνοδωματίων

Η DremDoors κατασκευάζει και τοποθετεί Ντουλάπες Υπνοδωματίου.  Έχοντας πολυετή πείρα στον χώρο τον ξυλουργικών κατασκευών δημιουργούμε κατά παραγγελία σε οποιεσδήποτε διαστάσεις προκειμένου να καλύψουμε απόλυτα τις ανάγκες σας.

Δίνουμε λύσεις για ενιαίους χώρους, αλλά και ξεχωριστά δωμάτια συμβαδίζοντας με τις αισθητικές σας προτιμήσεις και τηρώντας ταυτόχρονα τα πρότυπα της εργονομίας.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε κάποια δείγματα από κατασκευές που έχουμε κάνει.

Οι Ντουλάπες Υπνοδωματίων της DremDoors είναι διαχρονικές, εργονομικές, και από τα καλύτερα υλικά. Δώστε την απαραίτητη προσοχή στο χώρο του Υπνοδωματίου, και επιλέξτε έπιπλα κομψής αισθητικής και σχεδιασμού. Τα έπιπλα που θα διαλέξετε για τον χώρο του υπνοδωματίου πρέπει να είναι κορυφαία, διότι θα τα έχετε για πολλά χρόνια στο σπίτι σας.

Στις εγκαταστάσεις μας κατασκευάζουμε καθημερινά ξύλινες κατασκευές διαφόρων αρχιτεκτόνων , διακοσμητών και μηχανικών. Δίνουμε λεπτομέρεια στην ποιότητα των υλικών μας και στην άμεση παράδοση. Με συνέπεια και σεβασμό στους πελάτες μας συνεχίζουμε να δημιουργούμε για εσάς πάντα το καλύτερο.

Ξεχωριστά έπιπλα και δημιουργίες, εμπνευσμένες μοναδικά για εσάς! Δείτε μερικές από τις κατασκευές και ελάτε να φτιάξουμε αυτό που σας ταιριάζει!

Με πολύ μεράκι και αγάπη για τη δουλειά, αναλαμβάνουμε κάθε είδους ξυλουργική εργασία και ειδική κατασκευή. Σύμμαχός μας η πολυετής πείρα και η γνώση για το ξύλο, που για μας αποτελεί το πιο όμορφο, διαχρονικό και πολυδιάστατο υλικό. Ταυτόχρονα, η χρηστική του αξία σε συνδυασμό με την καθημερινή απλότητα και κομψότητα, απογειώνουν το ξύλο.

Είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες σας και να αναβαθμίσουμε το χώρο σας, με έμφαση στην ποιότητα, την τεχνική και το στυλ, πάντα σε προσιτές τιμές.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, προσφορά, συμβουλή ή ερώτηση για την κουζίνα σας.

  1. Στο Τηλ. +30 211 012 9164
  2. Στο email: [email protected]

Είναι πολύ εύκολο, μας καλείται στο τηλέφωνο ερχόμαστε στον χώρο σας, χωρίς καμμιά δική σας υποχρέωση και όταν μετρήσουμε τις διαστάσεις για την Ντουλάπα που θέλετε θα σας δώσουμε την προσφορά μας μαζί με τις τεχνικές συμβουλές μας εντελώς Δωρεάν.

Οι έμπειροι τεχνικοί της DremDoors είναι πάντοτε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν στην προτεραιότητα των αναγκών σας, την εύρεση λειτουργικών λύσεων, αλλά και στη διευκόλυνση της τελικής σας απόφαση. Τα χρόνια εμπειρίας στο χώρο των κατασκευών Ντουλάπας Υπνοδωματίου μας καθιστούν ικανούς να προτείνουμε τις καλύτερες, αξιόπιστες, και κομψές επιλογές για τις δικές σας, μοναδικές ανάγκες! Σπίτι για να ζεις!