Κλειδαριές Ασφαλείας Νέας Γενιάς

Κλειδαριές Ασφαλείας Νέας Γενιάς

Σκέφτεσαι να τοποθετήσεις κλειδαριά ασφαλείας στην πόρτα εισόδου του σπιτιού σου; Έχεις ακούσει για τις κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς; Η απόφαση που θα πάρεις για την επιλογή της κατάλληλης κλειδαριάς, είναι πολύ σημαντική καθώς κρίνεται η ασφάλεια του σπιτιού και των αγαπημένων σου προσώπων.

Στις μέρες μας, πολλοί ιδιοκτήτες επιλέγουν να κρατούν την προσωπική τους περιουσία στο σπίτι κι αυτό εγκυμονεί κινδύνους. Η θωράκιση του σπιτιού με κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς, αποτελεί αδήριτη ανάγκη για όλους, καθώς ο συγκεκριμένος τύπος κλειδαριάς, διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα και πιστοποιήσεις ασφαλείας, που δεν μπορείς να τα αγνοήσεις.

Η επένδυση που θα κάνεις τοποθετώντας μία κλειδαριά ασφαλείας στην πόρτα σου, θα είναι μακροχρόνια και θα σου προσφέρει το αίσθημα ασφάλειας, που κάθε άνθρωπος πρέπει να νιώθει στο σπίτι του. Κράτησε μακριά τους διαρρήκτες και τους επίδοξους ληστές και μάθε όσα χρειάζεται να γνωρίζεις, πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση.

Εύκολη τοποθέτηση σε κάθε τύπο πόρτας.
Οι κλειδαριές ασφαλείας νέα γενιάς, ταιριάζουν σε κάθε είδος πόρτας και μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα και να αντικαταστήσουν μια παλιά κλειδαριά. Όσο καλή κλειδαριά και να έχεις, είναι καλό να ενημερώνεσαι για τις κλειδαριές νέας γενιάς και να αναβαθμίζεις την ασφάλεια του χώρου σου τακτικά. Μην κάνεις το λάθος να κρατήσεις την παλιά σου κλειδαριά εάν πέσεις θύμα διάρρηξης, εάν χωρίσεις κι αν μετακομίσεις.

Κύλινδρος ασφαλείας με defender.
Οι κλειδαριάς ασφαλείας νέας γενιάς, διαθέτουν κύλινδρο ασφαλείας με προστασία defender. Από τη μία μεριά το defender, προσφέρει μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία και αποτρέπει το σπάσιμο και τη φθορά του κυλίνδρου της κλειδαριάς από αιχμηρό αντικείμενο. Υπάρχουν πολλά είδη defender και τα δημοφιλέστερα είναι τα μαγνητικά και τα ατσάλινα. Το βασικό τους πλεονέκτημα, είναι ότι μπορούν να προσαρμοστούν σε απλές κλειδαριές αλλά και σε κλειδαριές θωρακισμένων πορτών ασφαλείας.

Από την άλλη μεριά, οι κύλινδροι ασφαλείας ή υπερασφαλείας στις κλειδαριές νέας γενιάς, κατασκευάζονται με ενισχυμένες ιδιότητες προστασίας. Διαθέτουν σύστημα κατά του σπασίματος και κατά του τρυπήματος του κυλίνδρου, ενώ παράλληλα δεν αφήνουν περιθώριο για αντιγραφή των κλειδιών της κλειδαριάς. Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, στην αγορά βγαίνουν νέα μοντέλα κυλίνδρων ασφαλείας με ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις που ανταγωνίζονται τα παλιά. Στo Kleidia.biz, μπορείς να βρεις τους πιο εξελιγμένους κυλίνδρους ασφαλείας.

Οι κλειδαριάς ασφαλείας νέας γενιάς παραδίδονται με κάρτα ιδιοκτησίας.
Τα κλειδιά, που ανήκουν στις κλειδαριά ασφαλείας νέας γενιάς του σπιτιού σου, θα είναι μοναδικά. Και τι εννοούμε με αυτό; Αυτά τα κλειδιά παραδίδονται στον ιδιοκτήτη, με ειδική κάρτα ιδιοκτησίας και δεν μπορούν να αντιγραφούν. Άρα, ακόμη κι αν βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να χάσεις τα κλειδιά σου, θα είσαι σίγουρος ότι όποιος κι αν τα βρει, δε θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.

Διαθέτουν καταπέλτη, σύστημα μπλοκαρίσματος & σύστημα κατά του σπασίματος του αφαλού.
Τα πλεονεκτήματα στις κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς, δεν σταματούν εδώ. Σε περίπτωση, που ένας διαρρήκτης επιχειρήσει να παραβιάσει την κλειδαριά σου, η κλειδαριά κλειδώνει τον αφαλό και τον οδηγό, κι αυτό είναι το πρώτο στάδιο προστασίας. Εάν ο αφαλός σπάσει, οι κλειδαριές νέας γενιάς, διαθέτουν δεύτερο στάδιο προστασίας, όπου ο καταπέλτης πέφτει και εμποδίζει τους πύρους.

Τι να προσέξετε
Εάν μπορούμε να βρούμε ένα αρνητικό, αυτό θα ήταν ότι πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με την κάρτα ιδιοκτησίας και τα κλειδιά σου. Σε περίπτωση που χαθεί, θα πρέπει να αλλάξεις κλειδαριά ασφαλείας νέας γενιάς και να αποκτήσεις νέα κάρτα ιδιοκτησίας.
Άρα, θα πρέπει να επαναλάβεις την όλη διαδικασία.

Leave a Reply