Ντουλάπια Κουζίνας από 150 το μέτρο

Δείγματα Κατασκευών μας

Η DreamDoors κατασκευάζει και τοποθετεί έπιπλα κουζίνας μοντέρνα & έπιπλα κουζίνας κλασσικά. Έχοντας πολυετή πείρα στον χώρο τον ξυλουργικών κατασκευών δημιουργούμε κατά παραγγελία σε οποιεσδήποτε διαστάσεις προκειμένου να καλύψουμε απόλυτα τις ανάγκες σας.

Δίνουμε λύσεις για ενιαίους χώρους, αλλά και ξεχωριστά δωμάτια συμβαδίζοντας με τις αισθητικές σας προτιμήσεις και τηρώντας ταυτόχρονα τα πρότυπα της εργονομίας.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε κάποια δείγματα από κατασκευές που έχουμε κάνει.

Τα έπιπλα κουζίνας DremDoors είναι διαχρονικά, εργονομικά, και εξαιρετικά ποιοτικά. Δώστε την απαραίτητη προσοχή στο χώρο της κουζίνας, και επιλέξτε έπιπλα χρηστικά, κομψής αισθητικής και σχεδιασμού. Τα έπιπλα που θα διαλέξετε για τον πολυσύχναστο χώρο της κουζίνας πρέπει να είναι κορυφαία, διότι θα τα έχετε για πολλά χρόνια στο σπίτι σας.

6

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, προσφορά, συμβουλή ή ερώτηση για την κουζίνα σας.

  1. Στο Τηλ. +30 211 012 9164
  2. Στο email: [email protected]

Είναι πολύ εύκολο, μας καλείται στο τηλέφωνο ερχόμαστε στον χώρο σας, χωρίς καμμιά δική σας υποχρέωση και όταν μετρήσουμε τις διαστάσεις για την κουζίνα που θέλετε θα σας δώσουμε την προσφορά μας μαζί με τις τεχνικές συμβουλές μας εντελώς Δωρεάν.

Οι έμπειροι τεχνικοί της DremDoors είναι πάντοτε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν στην προτεραιότητα των αναγκών σας, την εύρεση λειτουργικών λύσεων, αλλά και στη διευκόλυνση της τελικής σας απόφαση. Τα χρόνια εμπειρίας στο χώρο του επίπλου κουζίνας μας καθιστούν ικανούς να προτείνουμε τις καλύτερες, αξιόπιστες, και κομψές επιλογές επίπλων κουζίνας για τις δικές σας, μοναδικές ανάγκες! Σπίτι για να ζεις!