Τέσσερα σημεία που πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε πόρτα ασφαλείας

Τέσσερα σημεία που πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε πόρτα ασφαλείας

Οι πόρτες ασφαλείας αποτελούν το Α και το Ω της ασφάλειας ενός οικιακού αλλά και ενός επαγγελματικού χώρου. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, ειδικά στις μέρες μας, να φροντίσουμε να είμαστε επαρκώς προστατευμένοι από κάθε επιτήδειο ληστή που θα θελήσει να καρπωθεί τους κόπους μας και τα προσωπικά μας υπάρχοντα και που θα απειλήσει την σωματική αλλά και ψυχική μας ακεραιότητα. Εάν είστε στη διαδικασία αναζήτησης για την κατάλληλη πόρτα ασφαλείας τότε το άρθρο που ακολουθεί θα σε βοηθήσει να ξεσκαρτάρεις το πλήθος των πληροφοριών που δέχεσαι, αλλά και να μπορέσεις να καταλήξεις σε εκείνο το προϊόν που θα ταιριάξει στον χώρο σου, αλλά και στην αισθητική σου με τον καλύτερο τρόπο, προσφέροντας σου τη μέγιστη ασφάλεια και προστασία. Στην αγορά υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός από προϊόντα που υπόσχονται να σας προστατεύσουν, όμως ποιο μπορεί να είναι το προϊόν που θα επιλέξετε εσείς; Εμείς μιλήσαμε με τους ειδικούς στις πόρτες ασφαλείας και ζητήσαμε να μας επισημάνουν τα σημεία, στα οποία θα πρέπει να εστιάσουμε πριν την επιλογή αγοράς.

Οι πιστοποιήσεις στις πόρτες ασφαλείας

Στην περίπτωση που έχετε ήδη ξεκινήσει τις αναζητήσεις σας θα έχετε διαπιστώσει πως υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός από προϊόντα που φαίνεται να είναι ιδανικά για την προστασία του χώρου σας. Το ερώτημα όμως είναι ποια από αυτά υπόσχονται να σας προσφέρουν την καλύτερη ασφάλεια και ποια είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν αυτή την υπόσχεση; Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πως οι θωρακισμένες πόρτες δεν είναι απαραίτητα και πόρτες ασφαλείας. Οι πραγματικές πόρτες ασφαλείας είναι προϊόντα που έχουν περάσει επιτυχώς από συγκεκριμένους ελέγχους, οι οποίοι είναι προκαθορισμένοι από τα Ευρωπαϊκά Ινστιτούτα και σύμφωνα με τους οποίους ελέγχεται ο βαθμός αντοχής μιας πόρτας σε κάθε ενδεχόμενη προσπάθεια παραβίασης της, μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Πριν βιαστείτε λοιπόν να επιλέξετε κάποια πόρτα ασφαλείας ζητήστε όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά που θα πρέπει να τη συνοδεύουν. Όταν λοιπόν κάποιος σας προτείνει μια πόρτα ασφαλείας φροντίστε να ζητήσετε να δείτε και τα αντίστοιχα χαρτιά που πιστοποιούν τα λεγόμενά του.

Ο βαθμός κλάσης της πόρτας ασφαλείας

Οι πόρτες ασφαλείας κατατάσσονται σε μία κλίμακα κλάσεων που βαθμολογούνται από το 1 μέχρι το 6 με το 6 να αποτελεί τον μέγιστο βαθμό. Είναι καλό λοιπόν για κάθε προϊόν για το οποίο επιλέγετε να ενημερωθείτε να γνωρίζετε και το βαθμό της κλάσης του.

Η κλειδαριά της πόρτας ασφαλείας

Για να επιτύχετε την μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία θα πρέπει να επιλέξετε να τοποθετήσετε στην πόρτα σας μια από τις κλειδαριές ασφαλείας νέας τεχνολογίας. Άρα λοιπόν θα πρέπει να επιλέξετε μία πόρτα ασφαλείας με μια κλειδαριά ασφαλείας νέας γενιάς ή μια πόρτα ασφαλείας, η οποία μπορεί μελλοντικά να δεχτεί επάνω της ένα αντίστοιχο προϊόν.

Η αξιοπιστία της εταιρίας με τις πόρτες ασφαλείας

Για να είστε σίγουροι για το τελικό προϊόν που θα επιλέξετε να τοποθετήσετε στο σπίτι σας είναι πάρα πολύ σημαντικό να επιλέξετε να επισκεφτείτε την κατάλληλη εταιρία. Εάν επιλέξετε μια αξιόπιστη εταιρία, με χρόνια εμπειρίας στον χώρο που συνεργάζεται με τις καλύτερες εταιρίες παραγωγής, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, τότε θα μπορείτε να νιώθετε αλλά και να είστε πιο ασφαλής για την επιλογή που θα κάνετε και για το αν τα χρήματά σας θα πιάσουν τόπο. Μια τέτοια εταιρεία με θωρακισμένες πόρτες και πόρτες ασφαλείας είναι η εταιρεία Dream Doors.

Leave a Reply